Elektrische diervriendelijke nagelvijl

Bespaar je huisdier en je portemonnee een bezoekje aan de (dure) dierenarts 

Iedereen met een huisdier herkent het vast wel. Je merkt het soms pas op het moment dat je je hond of kat eens lekker wilt vastpakken of dat je het begint te horen als je huisdier langsloopt. Steeds langer wordende nagels…

Nu zit je zelf natuurlijk niet te wachten op krassen in je laminaat, of gaten in je nieuwe kleding. Maar ook voor je huisdier is het knippen van de nagels vaak geen klusje waar ze eens fijn voor gaan zitten. Een dierenarts kan uitkomst bieden, maar dat wordt al snel een dure aangelegenheid. Gelukkig kun je het vanaf nu ook zelf! Zonder dure kosten voor jezelf, zonder pijn en stress voor je speelse huisdier.

Met de elektrische nagelvijl van http://www.nagelvijlvoordieren.nl verzorg je eigenlijk moeiteloos de nagels van je hond of kat. De nagelvijl maakt een draaiende beweging, waarbij je zelf de volledige controle hebt over hoe ver je de nagels wilt bijwerken. Bovendien gaat het trimmen van de nagels nagenoeg vanzelf. Plaats de nagel in de speciale opening en het apparaat doet de rest. Binnen enkele minuten is het klusje geklaard, en het allermooiste…er komt geen schaar aan te pas!

Bovendien stopt het apparaat vanzelf als u per ongeluk te hard met de nagel op de vijl drukt, of als het apparaat merkt dat u de nagel te diep wilt bijwerken, wat ook voorkomt dat de nagel van uw huisdier versplintert of breekt. Niet voor niets wordt de nagelvijl, dankzij de veilige werking, geadviseerd door dierenartsen en gebruikt door trimsalons. 

  • Bestel hem nu voor slechts EUR 19,95
  • Gratis thuisbezorgd
  • Levering vanuit eigen voorraad

 

http://www.nagelvijlvoordieren.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *